NAPRAVA ZA VARČEVANJE GORIVA

Zmogljivost

Zmanjšajte porabo goriva! Večje kot so zahteve glede delovanja opreme v smislu zmogljivosti in ciklusov nakladanja in razkladanja, večji je vaš prihranek pri gorivu. Zmanjša se poraba goriva in posledično tudi račun za gorivo, manjše je tudi onesnaževanje.

Udobje

Izboljšano udobje upravljavca! Sistem blaži nenadne premike in tako zaščiti kabino upravljavca pred sunki in vibracijami. Natančne premike, kot je na primer izravnavanje, se izvaja bolj enostavno, saj ni več nobenega učinka teže roke in drugih delov.

Trajnostni razvoj

Varujmo okolje!
Znatno znižanje izpustov toplogrednih plinov kakor tudi izpustov CO2 v ozračje.

Zagotovite si hitro donosnost naložbe!

Nizek strošek sistema eco’nergy, združen z doseženimi prihranki pri stroških goriva vam omogočijo, da se naložba povrne že v 12 do 18 mesecih.

Bistveno se zmanjšajo obraba in okvare opreme!

Sistem poveča moč opreme in na ta način bistveno zmanjša obrabo pomembnih komponent vaših strojev.

Univerzalen sistem!

Sistem eco’nergy je primeren za vse vrste opreme vseh znamk, bodisi novo ali rabljeno.

Inteligentno udobje!

Med delovanjem je avtomatski krmilni sistem opreme popolnoma transparenten in se avtomatsko prilagaja glede na izvajano delo in uporabljene dodatke.

Manj onesnaževanja

Manj onesnaževanja pomeni nižji davek na emisije CO2!

TEHNOLOŠKA INOVACIJA

Med spuščanjem roke zadostuje že teža same roke za izvršitev celega premika navdzol. Energijo gravitacijske sile se lahko shrani, da se jo kasneje zopet uporabi pri dvigovanju roke.

Ustvarjeno energijo se uporabi za dviganje teže roke in priključkov. Hidravlična črpalka mora zagotoviti zgolj energijo potrebno za dviganje tovora in izravnavo upada tlaka v hidravličnem tokokrogu.
Tokokrog deluje na tradicionalen način med prvo uporabo ali kadar je akumulator prazen.
Črpalka zagotavlja energijo za oba cilindra. S kinetično energijo, nastalo med gravitacijskim spuščanjem roke, se dvigne pritisk olja na dnu cilindra in zopet napolni akumulator.
In nazadnje med postopkom dvigovanja akumulator sprosti energijo, potrebno za dvig teže roke in priključka . Hidravlična črpalka dvigne zgolj tovor.

Standardna oprema

Opremljen s sistemom eco'energy

Moč, potrebna za dvigovanje celotne roke (70% skupne teže) in naložene žlice (30%) povzroči visoko porabo goriva in istočasno izgubo energije med spuščanjem roke.

Energijo lastne teže (roka + prazna žlica = 70%) se shrani med postopki spuščanja v dušikovih akumulatorjih, ki pod učinkom stisnjenega plina sprostijo olje glede na dejavnost roke. Črpalka nadomesti porabo energije za dvigovanje tovora.

Kontakt

Hidrogib d.o.o.
Pod Škabrijelom 14,
5000 Nova Gorica,
Slovenija

tel.: +386 5 828 00 17
gsm: +386 41 679 149
e-mail: info@hidrogib.si
www: www.hidrogib.si

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11